Főoldal / Események / Ismét sikeres volt Gruber László előadása

Ismét sikeres volt Gruber László előadása

2020. március 6-án Baján, a Bérci házban tartotta a Csend Kulturális Egyesület legutóbbi programját, amely telt házzal zajlott le. Immár második alkalommal tartott Gruber László bonyhádi földrajz-történelemszakos tanár nagy sikerű ismeretterjesztő előadást.

Az érdeklődő látogatók ezúttal Indonézia, ezen belül is Jáva és Celebesz, tájain járhattak virtuálisan, Gruber tanár úr humorral fűszerezett úti beszámolója révén. Az előadás során nem csupán a szebbnél szebb, lélegzetelállító tájakat és érdekes természeti képződményeket, vulkánokat ismerhették meg, de megláthatták az indonéz emberek mindennapjait, sokféle vallási és kulturális szokásaik bővítették az előadás résztvevőinek ismeretanyagát.

A másfél órás előadás ismételten nagyszámú érdeklődőt vonzott. Az „Indonézia gyöngyszemei, Jáva és Celebesz” című programunkat Nemzeti Együttműködési Alap, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., és Miniszterelnökség támogatta. A program a NEA-NO-19-Ö-V-1054 azonosítószámú, Csend-élet III. című pályázat keretében valósult meg.