Főoldal / Események / Idén is vittünk adományokat nagycsaládosok számára

Idén is vittünk adományokat nagycsaládosok számára

Több civil partner egyesület összefogásával került sor a 2022-es karácsonyi adománygyűjtésre, amely során az egyesületek képviselői 2022. december 22-én és 23-án osztották szét az adományokat rászoruló nagycsaládosoknak. A Csend Kulturális Egyesület részéről, annak elnöke vett részt az adományok eljuttatásában. A két nap során közel harminc család, sok-sok gyermeke részesült az ünnepi ajándékokból, amely így egy kicsit szebbé tette az ünnepi készülődést.

A két nap alatt a következő településekre jutottunk el és adtuk át az adományokat: Baja, Csávoly, Rém, Felsőszentiván, Tataháza, Bácsalmás, Madaras, Katymár, Bácsbokod. Ezúttal is sikerült elérnünk több járás nagycsaládos lakosait. Elszomorító, hogy ilyen mértékű szegénységben tengődnek ezen családok, és ez meghatározza mindennapi életüket. Mégis örömteli, hogy vannak adományozók és olyan személyek, akik szabadidejüket is rááldozva célba juttatják az adományt, egy kis örömöt és mosolyt csalva gyermekek ajkára, hogy ők is ünnepnek érezhessék a karácsonyt.
-albertiván-

Nézd meg ezt is

Jelentősebb vulkáni katasztrófákról tartunk előadást Dunafalván

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support