Főoldal / Események / Kiváló volt a hangulat bácsalmási képzésünkön

Kiváló volt a hangulat bácsalmási képzésünkön

2017. december 22-én a bácsalmási Fiedler Közösségi Házban tartott a Csend Kulturális Egyesület kiváló hangulatú képzést. A képzés interaktív formában zajlott, amelyen több generáció is képviseltette magát. A két előadás több szakaszban valósult meg rövid kávészünetekkel. Minden alkalommal lehetett közbekérdezni, valamint egy-egy előadást követően kiscsoportos formában került sor a két témakör feldolgozására és megvitatására.

A tematika szerint az előadás két részből tevődött össze, amelynek címe Hogy építsünk generációs hidakat? I-II.  A képzés két részben valósult meg a következő címekkel: A rurális társadalomtól a tudástársadalomig ill. Hét év szervezetépítési-szervezetfejlesztési gyakorlati tapasztala-tok a civil Bácskaiaknál.

Az első témakörben a társadalomtörténet alapjai kerültek bemutatásra négy korszak bemutatásával: rurális társadalom, indusztriális társadalom, jóléti társadalom és tudástársadalom. A másik témában a Bácskaiak Egymásért Közhasznú Egyesület hát évnyi tapasztalatai kerültek bemutatásra a programszer-vezés, a szervezeti építkezés, a szervezetfejlesztés, a megvalósult programok és eredmények, valamint a generációk közötti együttműködések tükrében.

-albertiván-

 

Nézd meg ezt is

Jelentősebb vulkáni katasztrófákról tartunk előadást Dunafalván

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support