Főoldal / Események / Gruber László ezúttal etiópiai élményeiről tart előadást

Gruber László ezúttal etiópiai élményeiről tart előadást

Tisztelt érdeklődő közönség!

Ezúton szeretettel meghívjuk Gruber László bajai előadására!

“Gruber László, a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium földrajztanára három társával kelt útra, hogy a legalacsonyabbtól szinte a legmagasabban fekvő pontjáig bejárja két és fél hetes túrája alkalmával a „napégette arcúak földjé”-t. Aludtak a Simien-hegységben közel 4000 méteren sátorban, mínusz 3-4 fokban, ugyanakkor a Danakil-mélyföldön, Afrika legmélyebb pontján 45 fokos hőségben is barangoltak. Emléktáblát helyeztek el, s gyertyát gyújtottak az Erta Ale vulkánnál a 2012-es expedícióban meggyilkolt barátaik emlékére.”

Előadó:  Gruber László történelem-földrajz szakos tanár (Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium)
Helyszín:  Bérci Ház, 6500 Baja, Szent Antal u. 7.
Időpont: 2021. szeptember 10. (péntek), 16:15
A program szervezője a Csend Kulturális Egyesület
További szöveg: Minden érdeklődőt szeretettel várunk az ingyenesen látogatható programunkra!
A rendezvényről bővebben tájékozódhat az alábbi elérhetőségeken, amelyeken jelezheti részvételi szándékát is:
E-mail: csendegyesulet@gmail.com, Mobil:70/328-8803
Pályázat címe: Csend-élet IV.
Pályázati azonosító: NEA-NO-20-O-V-0878
A program támogatói: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Nonprofit Zrt., Nemzeti Együttműködési Alap: