Főoldal / Események / Dunavecsei gyermekeket láttunk vendégül

Dunavecsei gyermekeket láttunk vendégül

A Csend Kulturális Egyesület elnöke kalauzolta bajai kirándulás során a Dunavecséről érkező vendégeket 2018. augusztus 1-én, akik táborozásuk egy napját bajai kirándulással töltötték. A program a Dunavecsei Roma Nemzetiségi Önkormányzat pályázatából valósult meg, amelyet egyesületünk készített el.

A kellemes, néha kánikulai időben először a Türr István Múzeumot látogatták meg vendégeink, ahol tárlatvezetéssel kb. két órát töltöttek, amely során a gyermekek több interaktív játékot is kipróbálhattak.

A belvárosban történt falatozás után egy kis történelmi sétára invitáltuk látogatóinkat, amely során a Tóth Kálmán teret, a szobrot és közvetlen környezetét ismerhették meg.

Egy kellemes fagylatozást követően a Türr István kilátóhoz tett kirándulással zárhatták vendégeink a bajai programnapot. A nap során számos ismeretanyaggal és élménnyel gazdagodhattak a megfáradt kirándulók. A két szervezet együttműködése kiválóan sikerült.

-albertiván-

 

Nézd meg ezt is

Jelentősebb vulkáni katasztrófákról tartunk előadást Dunafalván

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support